Referenssit

Hartwall Arena

Toteutimme Hartwall Arenalla kahden aition saneerauksen. Asennustöihin kuuluivat WC-tilojen saneeraus, keittiökalusteiden sekä eteisen liukuovikaapistojen asennus. WC-tilojen osalta asennustöihin kuuluivat suunnittelu sekä materiaalihankinta, vanhojen pintojen purkutyöt, laatoitus sekä viimeistelytyöt. Yhteistyössä Vantaan Topi Keittiöiden kanssa toteutettiin keittiö -ja eteiskalusteiden suunnittelu sekä asennus.
Kohde oli erittäin mukava toteuttaa, vaikka aikataulutukseen aiheuttivat osaltaan haasteita mm. Iron Maidenin konsertti sekä Susijengin ottelu.

”Kylpyhuone on tyylikäs ja työt suoritettu aikatauluissa, olemme kaikki erittäin tyytyväisiä 🙂 Kiitos!”
– Anna, event manager


Raami Arkkitehdit

”Airu Remonttien kanssa oli luonteva asioida, työt sujuivat aikataulussa ja sovitussa kustannuksessa. Työn jälki oli laadukasta. Muutokset onnistuivat lyhyellä varoitusajalla ja urakoitsija oli mukana hakemassa ja ideoimassa hyviä ratkaisuja.”
– Raami Arkkitehdit, Toimitusjohtaja Rami Kolehmainen


Topi-Keittiöt Oy

Topi-Keittiöiden vuoden 2018 kiertävä messuosasto, jonka asennuksen suoritimme ympäri Suomen keskeisimmillä rakennusalan messuilla.

”Osallistumme vuosittain isoimmille rakennus- ja sisustusalan messuille ympäri Suomen. Olemme käyttäneet Airu Remonttien palveluja messurakentamisessa ja myymälätilojen rakentamisessa jo vuosia. Työ hoituu ammattitaidolla ja aikataulussa”
– Topi-Keittiöt Oy, Riitta Ojala-Fors, myyntijohtaja


Kylpyhuonesaneeraus

”Airu Remontit Oy teki meille kylpyhuonesaneerauksen vuonna 2016. Kotimme on 120 vuotta vanhassa puurivitalossa keskellä Tampereen kaupunkia, joten kohde oli monin puolin haastava.

Koko projekti sujui meidän kannaltamme helposti ja vaivattomasti. Alkutarkastuksen jälkeen valitsimme kaapistot, vesikalusteet, pinnoitemateriaalit Airu Remontit Oy:n asiantuntevalla ja kärsivällisellä opastuksella. Valintojen jälkeen saimme tarjouksen ja aikataulun, jotka meidän oli helppo hyväksyä. Työt aloitettiin sovitussa aikataulussa ja saatoimme asua kotonamme saneerauksen aikana.

Projekti oli todellinen avaimet käteen -työ. Airuilta löytyi kaikki tarvittava erikoisosaaminen. Työn jälki on korkeaa tasoa ja työntekijät ovat todella mutkattomia ja monipuolisen ammattinsa taitajia.

Tulemme käyttämään tätä yritystä tulevaisuudessakin ja uskallamme suositella lämpimästi heidän palvelujaan muillekin.”
– Pirjo ja Jussi, pariskunta Tampereelta

LuotettavaKumppaniyritys vtt_sertifikaatti

Maaliskuussa remonttisopimuksen tehneille 300 €:n etuseteli materiaaliostoihin!

Hyödynnä etu heti!

Koskee yli 2000 €:n tilauksia.