Referenssit

Huoneistoremontti, Tampere

Toteutimme kattavan keittiö- ja huoneistoremontin Tampereen Hatanpäällä. Vanhaa keittiötä ja ruokailutilaa haluttiin avartaa ja saada tilaan lisää valoa. Suunnittelimme yhdessä Topi Keittiöiden kanssa modernin keittiön. Aamiaiskaapilla, kivitasoilla, saarekkeen liesitasotuulettimella ja integroiduilla kodinkoneilla saatiin keittiöstä tyylikäs ja käytännöllinen kokonaisuus. Huoneistoon vaihdoimme samalla vinyylikorkin vanhan parketin tilalle ja asensimme yhteen makuuhuoneeseen kokolattiamaton.

Kohteessa toteutettiin:

 • Suunnitelmat ja kuvat
 • Keittiön, väliseinän ja lattian purku
 • Jätteiden kierrätys
 • Maalaus- ja pohjatyöt
 • Keittiökalusteasennus
 • Sähkötyöt
 • Putkityöt
 • Vinyylikorkin asennus
 • Kokolattiamaton asennus

Juha, Tampere

Airu Remontit Oy:n miehet kävivät meillä vaihtamassa allaskaappeja ja
muutakin pientä säätöä oli hommassa mukana. Olin suorastaan
iloisesti yllättynyt asian sujuvasta etenemisestä ja myös työn jälki on
parasta A-luokkaa!

Eniten iloa perhepiirissä tuli siististä tavasta toimia ja omien jälkien
siivoamisesta. Toki myös ammattitaito remonttihommissa oli huippua!
Pojat ottivat vanhat kalusteet mukaan ja siivosivat jälkensä heti ja
huolellisesti. Imuri oli käynnissä jokaisen porauksen ja sahauksen
jälkeen. Kun tekijät olivat vielä mukavia miehiä koko hommasta jäi
erittäin hyvä maku.

Uskallan suositella Airu Remontteja kaikille niille, jotka arvostavat
laatua ja siistiä jälkeä. Ja kaikki tämä vielä erittäin kohtuullisella
hinnalla!

Tyytyväisenä,
Juha

Keittiöremontti Tampere

Kohteeseen asennettiin Tampereen Topi Keittiöiden suunnittelemat kalusteet. Keittiöön asennettiin moderni ja käytännöllinen aamiaiskaappi. Tyylikkäät valaistusratkaisut viimeistelevät kokonaisuuden.

Kylpyhuoneremontti Kangasala

Toteutettiin kylpyhuoneen kokonaisremontti sähkö -ja putkitöineen.
Seinät laatoitettiin 60×60 Vehoniemen laattamyymälän laatalla.

” Olin kyllä varsin tyytyväinen remonttiin – asiat hoituivat sujuvasti, ja asentajan ja Petrin kanssa asiointi oli helppoa ja ongelmatonta. Kyselin ideoita joistain myöhemmin tehtävistä remontointihommista, ja niissä merkeissä otankin teihin päin yhteyttä taas tulevaisuudessa. Eli oikein mielelläni käytän palvelujanne jatkossakin! ”

Keittiöremontti Nokia

”Keittiö tuli valmiiksi ja olemme tyytyväisiä. Työnjälki oli siistiä ja kaikki tapahtui ajallaan, mikä oli meille tärkeää. Kiitos hyvästä ja ystävällisestä palvelusta!”

Terv. Suvi ja Ville

Kylpyhuoneremontti ja saunaremontti Nekala, Tampere

Toteutimme Tampereella Nekalassa kerrostaloasunnon kylpyhuoneen sekä saunan remontin.
Asiakas halusi yhdistää tummia ja vaaleita sävyjä, ja aloitimmekin toteutuksen piirtämällä 3D-kuvat, jotta asiakkaan on helppo valita juuri haluamansa värisävyt sekä hahmottaa kokonaisuus mahdollisimman hyvin. Putkiasennukset suunniteltiin siten, että saimme vanhat pintaputket vedettyä nykyaikaisesti piilossa. Hyvien suunnitelmien jälkeen oli mukavaa aloittaa työt.

Kohteessa toteutettiin:

 • Asbestikartoitus
 • Purkutyöt
 • Jätteiden kierrätys
 • Lattiakaivon uusiminen
 • Lattialämmityskaapelin asennus
 • Vesieristykset
 • Lattian ja seinien laatoitukset
 • Kylpyhuoneen katon panelointi
 • Saunan panelointi
 • Putki -ja sähkötyöt

Ennen:

Jälkeen:

JHS-Rakenne Oy

Olemme asentaneet satoihin uudiskohteisiin kiintokalusteet. Kyseiset kuvat ovat toteuttamastamme 21:n huoneiston kiintokalusteasennuksesta As Oy Ylöjärven Mauritziaan. Kiintokalusteet ovat Topi Keittiöiden tuotteita (www.topi-keittiot.fi). Asensimme lisäksi kodinkoneet joka huoneistoon.


Liikuntakeskus Polte

Kuntosalin pukuhuoneiden täydellinen saneeraus

Toteutimme Liikuntakeskus Poltteelle märkätilojen täydellisen saneerauksen sähkö- ja putkitöineen sekä suunnitelmineen. Vanha suihkutila purettiin ja laajennettiin suuremmaksi. Kosteusvaurio korjattiin rakenteista sekä kohde kuivattiin tasokuivaimilla. Kohteen lattiavalu tehtiin maakostealla betonilla, joka sekoitettiin ja pumpattiin kuorma-autolla kohteessa. Tilaan rakennettiin sauna, suihkutilat sekä asennettiin kylmä-allas. Lattia pinnoitettiin julkiseen tilaan sopivalla akryylipinnoitteella, sekä seiniin asennettiin 30×60 seinälaatta. Pukutilojen puolelle tehtiin päivityksiä maalaamalla pinnat uusiksi.

Kohteessa toteutettiin:

 • Suunnitelmat sekä kuvat
 • Asbestikartoitus
 • Purkutyöt
 • Jätekuljetukset
 • Porareikä kosteusmittaukset
 • Kosteusvahingon kuivaus sekä korjaus
 • Lattiavalu maakostealla betonilla
 • Rakennetyöt
 • Vesieristys
 • Vedeneristyslevyjen asennus
 • Akryylipinnoitteen asennus lattiaan
 • Laatoitustyöt
 • Paneloinnit
 • Putkityöt
 • Sähkötyöt
 • Maalaustyöt

Ennen:

Jälkeen:


Hartwall Arena

Toteutimme Hartwall Arenalla kahden aition saneerauksen. Asennustöihin kuuluivat WC-tilojen saneeraus, keittiökalusteiden sekä eteisen liukuovikaapistojen asennus. WC-tilojen osalta asennustöihin kuuluivat suunnittelu sekä materiaalihankinta, vanhojen pintojen purkutyöt, laatoitus sekä viimeistelytyöt. Yhteistyössä Vantaan Topi Keittiöiden kanssa toteutettiin keittiö -ja eteiskalusteiden suunnittelu sekä asennus.
Kohde oli erittäin mukava toteuttaa, vaikka aikataulutukseen aiheuttivat osaltaan haasteita mm. Iron Maidenin konsertti sekä Susijengin ottelu.

”Kylpyhuone on tyylikäs ja työt suoritettu aikatauluissa, olemme kaikki erittäin tyytyväisiä 🙂 Kiitos!” ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
– Anna, event manager


Raami Arkkitehdit

Toteutimme 400m2 toimitilan saneerauksen Tampereen Finlaysonilla.
Kohde muutettiin avokonttoriksi purkamalla vanhat neuvottelutilat sekä uusimalla pintamateriaalit. Lattiaan asennettiin 340m2 tekstiililaattaa sekä 50m2 kumilaattaa, taukotilaan asennettiin uudet keittiökalusteet sekä seinäpinnat ja ikkunapenkit tasoitettiin ja maalattiin.

”Airu Remonttien kanssa oli luonteva asioida, työt sujuivat aikataulussa ja sovitussa kustannuksessa. Työn jälki oli laadukasta. Muutokset onnistuivat lyhyellä varoitusajalla ja urakoitsija oli mukana hakemassa ja ideoimassa hyviä ratkaisuja.” ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Raami Arkkitehdit, Toimitusjohtaja Rami Kolehmainen


Topi-Keittiöt Oy

Topi-Keittiöiden vuoden 2018 kiertävä messuosasto, jonka asennuksen suoritimme ympäri Suomen keskeisimmillä rakennusalan messuilla.

”Osallistumme vuosittain isoimmille rakennus- ja sisustusalan messuille ympäri Suomen. Olemme käyttäneet Airu Remonttien palveluja messurakentamisessa ja myymälätilojen rakentamisessa jo vuosia. Työ hoituu ammattitaidolla ja aikataulussa” ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
– Topi-Keittiöt Oy, Riitta Ojala-Fors, myyntijohtaja


Kylpyhuonesaneeraus

”Airu Remontit Oy teki meille kylpyhuonesaneerauksen vuonna 2016. Kotimme on 120 vuotta vanhassa puurivitalossa keskellä Tampereen kaupunkia, joten kohde oli monin puolin haastava.

Koko projekti sujui meidän kannaltamme helposti ja vaivattomasti. Alkutarkastuksen jälkeen valitsimme kaapistot, vesikalusteet, pinnoitemateriaalit Airu Remontit Oy:n asiantuntevalla ja kärsivällisellä opastuksella. Valintojen jälkeen saimme tarjouksen ja aikataulun, jotka meidän oli helppo hyväksyä. Työt aloitettiin sovitussa aikataulussa ja saatoimme asua kotonamme saneerauksen aikana.

Projekti oli todellinen avaimet käteen -työ. Airuilta löytyi kaikki tarvittava erikoisosaaminen. Työn jälki on korkeaa tasoa ja työntekijät ovat todella mutkattomia ja monipuolisen ammattinsa taitajia.

Tulemme käyttämään tätä yritystä tulevaisuudessakin ja uskallamme suositella lämpimästi heidän palvelujaan muillekin.” ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
– Pirjo ja Jussi, pariskunta Tampereelta

Huoneistoremontti Espoo


”Airu Remontit on vastannut sekä keittiömme, että kodinhoitohuoneemme uudistamisista – lisäksi he ovat vaihtaneet eteisen ja keittiön lattiapinnat. Voikin varmaan todeta, että he ovat luottoremontoijamme. Airun asiantuntijat ovat paitsi osaavia, niin myös rennon mukavia ja oma-aloitteisia. Kommunikointi on helppoa ja työn jälki tosi siistiä. Kiitokset tähänastisesta yhteistyöstä! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

– Pekka ja Ritva, Espoo


Kylpyhuone ja saunaremontti Tampere

Kohteesta purettiin vanhat muovimatot sekä pintamateriaalit pois. Saunan ja kylpyhuoneen välinen seinä purettiin ja tilalle rakennettiin puolikorkea lasiseinä. Tilaa jouduttiin kuivattamaan infrapuna tasokuivaimella kaksi viikkoa kosteusongelman vuoksi ennen jälleenrakennusta. Lattiaan asennettiin lattialämmityskaapeli. Seinät vedeneristettiin märkätilalevyllä ja lattia siveltävällä vedeneristeellä. Pinnat laatoitettiin sekä sauna ja kylpyhuoneen katto paneloitiin. Kohteeseen asennettiin nykyaikainen seinä-wc sekä sadesuihku. Toimitimme ja asensimme uudet Topi Keittiöiden kylpyhuonekalusteet.

”Uudessa kylpyhuoneessani on huomattavasti mukavampi järjestää saunailtoja. Asentajat olivat mukavia ja rentoja tyyppejä sekä tekivät erittäin laadukasta työtä. Lopputulos on huikea!” ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

– Lauri, Tampere


Kahden erillis wc:n, kylpyhuoneen sekä saunan remontointi

Tampereella sijaitsevasta rivitalokohteesta remontoitiin kaksi erillis wc:tä, kylpyhuone sekä sauna. Toteutimme kohteessa asbestikartoituksesta alkaen kaikki saneeraustyöt putki -ja sähkötöineen. Jokainen tila laatoitettiin ja kalustettiin uudelleen. Kylpyhuoneen ja saunan välinen seinä muutettiin puolikorkeaksi lasiseinäksi, joka lisäsi merkittävästi tilan avaruutta.

”Pitkään harkittiin kaikki kosteat tilat sisältävään remonttiin ryhtymistä ja siihen liittyviä hankaluuksia ja kaaosta. Positiivisella asennoitumisella mentiin puolin toisin ja edistymistä oli mukava seurata. Totuttiin yhteiselämään remonttimiehen kanssa, melkein jäi ikävä, kun työ tuli valmiiksi. Lopputuloksesta iloitaan joka päivä! ” ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

– Minna, Tampere


John Deere Wc-tilojen saneeraus

Kolme erillistä wc-tilaa yhdistettiin yhdeksi isoksi wc-tilaksi purkamalla tiiliväliseinät. Vesipisteet siirrettiin uusille paikoilleen. Lattiat sekä seinät tasoitettiin ja laatoitettiin. Toimitimme ja asensimme uudet lukittavat wc-kopit, wc-istuimet, urinaalit sekä kiintokalusteet.

”Se meni just niin kuin pitikin ja tuli sellainen kuin pitikin” ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

John Deere Forestry Oy

vtt_sertifikaatti