Korjausrakentaminen Tampereella ja lähiseudulla

Korjausrakentaminen laadukkaasti kotitalouksille ja yrityksille

Palvelemme sekä kuluttajia että yrityksiä laajemman korjausrakentamisen ja muutostöiden parissa. Teemme suunnitelmat, puramme tai vaihtoehtoisesti korjaamme vanhat rakenteet, teemme halutut muutostyöt ja uusimme tarvittaessa sähköt sekä putket.

Joskus pintojen maalaaminen tai kalusteiden asentaminen ei riitä,vaan tarvitaan perusteellisempaa korjausrakentamista. Airu Remontit voi auttaa teitä myös suuremmissa muutostöissä, olipa kyseessä sitten mökin laajempi remontti, rintamamiestalon remontti tai omakotitalon remontti.

Korjausrakentaminen on kokonaisvaltainen projekti, ja sen toteuttamiseen vaaditaan monenlaista osaamista. Korjausrakentamisessa tarvitaan aina ammattilainen kumppaniksi: toimintatapojen ja menettelyn on oltava rakennusteknisesti oikeita, jotta lopputuloksesta saadaan kestävä. 

Korjausrakentamisprojekti lähtee liikkeelle kartoituksesta: kartoitamme tarpeen ja suunnittelemme saneerauksen laajuuden. Hoidamme asbestikartoituksen ennen vuotta 1994 valmistuneisiin kohteisiin sekä kosteusmittauksen.

Kun kartoitusvaihe on valmis, puramme ja uusimme mahdollisesti vaurioituneet rakenteet. Mikäli rakenteissa on kosteutta, asennetaan kuivaimet ja aloitetaan tilan kuivaaminen. Olosuhdeammattilainen varmistaa tarkastusmittauksilla rakenteiden kuivumisen. Kun olemme varmistuneet pintojen ja rakenteiden kunnosta, voimme aloittaa jälleenrakennustyöt joko alkuperäistä vastaavaksi, tai vaihtoehtoisesti tehdä myös muita remontti ja muutostöitä.

Hyvin toteutettu korjausrakentaminen parantaa asumismukavuutta ja nostaa kiinteistön arvoa. Ota yhteyttä kysyäksesi lisätietoja tai pyytääksesi tarjouksen.    

Korjausrakentamisprojekti onnistuu meiltä toiveidesi mukaan

Töitämme

Ota yhteyttä