Saunaremontti Tampere

Saunaremontti Tampereella – luotettavasti ja laadukkaasti

Taidolla tehty saunaremontti on vastaus unelmiesi saunan toteutumiseksi Tampereen alueella tai muualla Pirkanmaan seudulla. Airu Remontit palvelee myös Helsingin ympäristössä ja pääkaupunkiseudulla!

Saunaremontteja voidaan toteuttaa hyvin erilaajuisina: joskus riittää pintojen päivittäminen, mutta toisinaan halutaan aikaan isompi uudistus. 

Huolella suunnitellut ja ammattitaitoisesti toteutetut saunaremontti tuovat vanhan saunanne jälleen nykyaikaan. Meillä on vuosien mittainen, kattava kokemus saunojen remonteista, mikä takaa haaveittesi saunan valmistumisen juuri omien toiveidesi mukaisesti.

Saunaremontti avaimet käteen -periaatteella

Airu Remontin tekemä saunaremontti etenee suoraviivaisesti. Puramme vanhan saunan, suunnittelemme kanssasi uuden, ja toteutamme sen viimeistä piirtoa myöten, haluamillasi materiaaleilla ja rakennusmääräysten mukaisesti. 

Saunaremontin hintaan on mahdollista vaikuttaa esimerkiksi materiaalivalinnoilla, ja me autamme mielellämme sopivien valintojen tekemisessä. 

Sinun huoleksesi jää ainoastaan saunaillan suunnittelu ja löylyistä nauttiminen. Niin helppoa se on! Kysy meiltä tarjousta saunaremontista Tampereen alueella ja Pirkanmaalla! Muista myös katsoa läpi referenssejämme!

Asiakkaidemme kokemuksia

Tutustu referensseihin

Ota yhteyttä

Katso myös

Keittiöremontit
Kylpyhuoneremontit
Huoneistoremontit
Toimitilaremontit