Airu Remontit

Näin remontti etenee
Referenssit
Usein kysytyt kysymykset
Yhteistyökumppanit ja sertifikaatit
Sopimusehdot

Yritys

Airu Remontit on perustettu jo yli vuosikymmen sitten Tampereelle palvelemaan alkuun pääsääntöisesti kuluttaja-asiakkaita heidän kodin remonttitarpeissaan. Toimintamme alkoi vuonna 2010 kahden henkilön voimin haluna tarjota asiakkaille luotettavampaa ja laadukkaampaa remonttipalvelua.

Tänä päivänä palvelemme sekä kuluttaja-asiakkaita että yritysasiakkaita kodin remonteissa, laajemmassa korjausrakentamisessa sekä toimitilasaneerauksissa n. kymmenen henkilön kokoonpanolla. Toiminta-alueemme kattaa nykyisin Tampereen ja Pirkanmaan alueen lisäksi Helsingin, Vantaan ja muun Uudenmaan alueen.

 

Olemme vuosien saatossa luoneet toiminnanohjausjärjestelmän, joka mahdollistaa digitalisaation avulla rakennusprosessin tarkan työaikaseurannan sekä kustannusseurannan – hinnoittelumme ja laskentamme pohjana käytetään tuhansista kohteista kertynyttä dataa, eikä ns. mututuntumaa.

Meille ehdottoman tärkeitä arvoja ovat luotettavuus, oikeudenmukaisuus sekä tarkkuus, laatu ja vastuullisuus. Näitä arvoja sovellamme kaikkeen tekemiseemme, niin asiakkaihimme kuin työntekijöihimme.

Referenssit

Toteutamme kaikki remontit sekä suuremmat saneeraukset

Saat kauttamme kaikki remontit ja saneeraukset – olipa tarve pieni maalaustyö, suurempi rintamamiestalon saneeraus, liiketilan remontti tai vaikka kesämökin saunarakennus. Hoidamme urakan ammattitaitoisesti ja laadukkaasti alusta loppuun.