Huoneistoremontti Tampere

Huoneistoremontti Tampereella – luotettavasti ja laadukkaasti

Pintaremontti piristää kotiasi ja lisää sen jälleenmyyntiarvoa! Toteutamme pintaremontteja Tampereella sekä muualla Pirkanmaan alueella. Lisäksi palvelemme myös Helsingin seudulla!

Huoneistoremontti voi tarkoittaa ulkonäön ja tyylin päivittämistä esimerkiksi maalauksella tai tapetoinnilla – tai perusteellisempaa uudistusta, jossa tilaa uudistetaan väliseinien muutoksilla tai vaikkapa seinän tai katon paneloinnilla. Remonttiin voi sisältyä myös sähkö- ja putkitöitä. 

Kevyt pintaremontti voi myyntitilanteessa vaikuttaa merkittävästi hintaan ja myyntiaikaan. Ostotilanteessa puolestaan huoneistoremontti tekee asunnosta kodin, kun värimaailma, materiaalit ja muut yksityiskohdat saadaan vastaamaan omia mieltymyksiä. 

Kun elämäntilanteet ja asukkaiden mieltymykset muuttuvat ajan myötä, huoneistoremontilla voidaan päivittää asunnon ilmettä tai muuttaa sen toimivuutta ja asumismukavuutta paremmaksi. Samoin asumisesta aiheutuva kuluminen saadaan korjattua pintaremontin avulla.

Toteutamme kaikki kodin pintaremontit toiveidesi mukaan

Hoidamme lattiamateriaalien asennukset, seinien maalaukset- ja tapetoinnit, tilojen muutostyöt sekä muut asennustyöt. Huoleton pinta- tai sisustusremontti tuo kodille lisäarvoa ja pitkää ikää sekä lisää käyttömukavuutta.

On ehdottoman tärkeää, että pintaremontti aloitetaan aina tarkoilla pohjatöillä ja oikeilla materiaalivalinnoilla. Ammattimainen remontin toteutus sekä huolellinen viimeistely takaa siistin lopputuloksen.

Jos materiaalivalinnoissa on vaikeuksia, kauttamme saat sisustussuunnittelijan auttamaan sinua löytämään mieluisat ratkaisut materiaaleihin. Hyvällä suunnittelulla ja materiaalivalinnoilla voidaan vaikuttaa myös remontin kokonaishintaan. Mikäli kohteessa tehdään laajempia muutostöitä, hoidamme myös rakennesuunnittelijan sekä siihen liittyvän dokumentaation.

Huoneistoremontti voidaan tehdä yksittäiseen huoneeseen, yhteen kerrokseen tai vaikka koko asuntoon. Kun teetät huoneistoremontin ammattilaisella, voit olla varma, että lopputulos on aina viimeistelty ja siisti. Ei siis enää ikuisesti keskeneräisiä muutosprojekteja!

 Lue lisää remontin etenemisestä ja tutustu myös referensseihin. Mikäli teillä on tarve pintaremonttia perusteellisempaan uudistusprojektiin, meiltä saat avun siihenkin. Lue lisää korjausrakentamisesta. 

Kodin remontti onnistuu meiltä toiveidesi mukaan

Asiakkaidemme kokemuksia

Tutustu referensseihin

huoneistoremontti tampere
Huoneistoremontti Tampere
keittiöremontti Pirkanmaalla Tampereella

Ota yhteyttä

Katso myös

Keittiöremontit
Kylpyhuoneremontit
Saunaremontit
Toimitilaremontit