Saunaremontti pääkaupunkiseutu

Saunaremontti sijainneissa Helsinki, Espoo ja Vantaa – luotettavasti ja laadukkaasti

Taidolla tehty saunaremontti on vastaus unelmiesi saunan toteutumiseksi pääkaupunkiseudulla Helsingissä, Espoossa ja Vantaalla. 

Saunaremontteja voidaan toteuttaa hyvin erilaajuisina: joskus riittää pintojen päivittäminen, kun taas toisinaan tavoitellaan laajempaa ja perusteellisempaa uudistusta.

Huolella suunnitellut ja ammattitaitoisesti toteutetut saunaremontti päivittävät vanhan saunan nykyaikaan, tarjoten uuden ilmeen ja toiminnallisuuden. Meillä on vuosien mittainen, kattava kokemus saunojen remonteista, mikä takaa haaveittesi saunan valmistumisen juuri omien toiveidesi mukaisesti.

Saunaremontti avaimet käteen -periaatteella

Airu Remontin tekemä saunaremontti etenee tehokkaasti ja sujuvasti. Puramme vanhan saunan, suunnittelemme kanssasi uuden, ja toteutamme sen viimeistä piirtoa myöten, haluamillasi materiaaleilla ja rakennusmääräysten mukaisesti. 

Saunaremontin kustannuksiin on mahdollista vaikuttaa esimerkiksi materiaalivalinnoilla, ja me Airu Remontilla autamme mielellämme sopivien valintojen tekemisessä. 

Sinun huoleksesi jää ainoastaan saunaillan suunnittelu ja löylyistä nauttiminen. Niin helppoa se on! Kysy meiltä tarjousta saunaremontista pk-seudulla! Muista myös katsoa läpi referenssejämme!

Asiakkaidemme kokemuksia

Tutustu referensseihin

Ota yhteyttä

Katso myös

Keittiöremontit
Kylpyhuoneremontit
Huoneistoremontit
Toimitilaremontit