Keittiöremontti pääkaupunkiseutu

Keittiöremontti sijainneissa Helsinki, Espoo ja Vantaa – luotettavasti ja laadukkaasti

Toteutamme keittiöremontit ammattitaidolla Helsingissä, Espoossa ja Vantaalla

Kaipaatko vanhaan keittiöösi uutta ilmettä ja parempaa toiminnallisuutta? Olipa tarpeesi millainen tahansa, me Airu Remonteilla voimme auttaa. Meillä on vankka kokemus sadoista onnistuneista keittiöremonteista.  Toimimme yhteistyössä Topi-Keittiöiden kanssa: vuosien saatossa olemme toteuttaneet esimerkiksi kymmenen myymälätilan saneerauksen Topi-Keittiöille. Remontoimme keittiöitä uuteen uskoon pääkaupunkiseudulla Helsingissä, Espoossa ja Vantaalla.

Keittiöremontti alkaa suunnittelulla

Keittiöremontti suunnitellaan aina yhdessä kalusteiden ammattisuunnittelijan kanssa. Jokaisesta keittiöstä tehdään mittakuvat ja havainnollistavat 3D-kuvat, jotta voit nähdä, millainen uusi keittiösi tulee olemaan. Laadukas suunnittelu ja huolellinen toteutus varmistavat, että jokainen viihtyy ”kodin sydämessä”.

Teemme keittiöremontit aina avaimet käteen -periaatteella, eli huolehdimme kokonaisuuden alusta loppuun – purkutöistä valmiisiin pintoihin asti. Toimitamme kalusteet sisäänkannettuna asennustyön alkaessa, joten sinun ei tarvitse huolehtia kalusteiden kantamisesta eikä varastoinnista. Meidän kanssamme voit luottaa siihen, että keittiöremonttisi etenee sujuvasti ja sovitussa aikataulussa. Lue lisää remontin etenemisestä ja tutustu myös referensseihin

Keittiöremontti on mahdollista toteuttaa hyvin erilaisilla budjeteilla – lue lisää keittöremontin hinnan muodostumisesta ja siitä, miten loppuhintaan voi vaikuttaa. 

Kaikkien keittiön pintojen kerralla kuntoon saattaminen on kustannustehokasta. Toteutammekin keittiöremontin yhteydessä usein myös pintaremontinOta yhteyttä ja kysy lisää!

Asiakkaidemme kokemuksia

Tutustu referensseihimme

Keittiöremontti Pirkanmaa

Ota yhteyttä

Katso myös

Kylpyhuoneremontit
Saunaremontit
Huoneistoremontit
Toimitilaremontit

Usein kysyttyä

Kaapit on hyvä tyhjentää, jotta mikään tavara ei pölyynny tai pääse vaurioitumaan. 

Lähtökohtaisesti suojaamme aina työskentelyalueen. Kirjallisella sopimuksella mainitaan suojauksesta. 

Halutessanne voitte purkaa vanhan keittiön itse.

Osapurkujen tekeminen onnistuu joustavasti. Kirjalliselle sopimukselle määritellään purettavat alueet sekä hinnoitteluperusteet. 

Lattiamateriaalin valinnalla on vaikutusta asennusjärjestykseen. Nyrkkisääntönä kuitenkin useimmilla materiaaleilla kalusteiden runkoasennus on viisainta tehdä ennen lattiamateriaalin asennusta, näin pystyy varmistamaan oikeat mitoitukset sekä minimoi vaurioriskin uuden lattiamateriaalin suhteen.

Lähtökohtaisesti lattiaa ei asenneta kiintokalusteiden alle lattian elämisvaran säilyttämiseksi. Tästäkin on kuitenkin poikkeuksia ja asennusohje tulee aina varmistaa lattiamateriaalin toimittajalta. 

Lattialla olevien kodinkoneiden alle asennetaan lattiamateriaali. 

Asennamme ja kytkemme myös kodinkoneet. Kirjallisella sopimuksella määritellään työsisältö yksityiskohtaisesti. 

Voit. Valtaosa asiakkaistamme asuu kotonaan keittiöremontin ajan.

Mikäli asunnossa on tilaa siirtää jääkaappi esimerkiksi olohuoneeseen remontin ajaksi, niin se onnistuu. 

Keittiöremontin kesto riippuu paljon remontin laajuudesta. Keskimääräinen työaika keittiöremonteissa on 1-2 viikkoa. 

Hoidamme myös sähkö- ja putkikytkennät. Kirjallisella sopimuksella määritellään työsisältö yksityiskohtaisesti. 

Kyllä, kierrätämme kaikki jätteet asianmukaisesti. Kirjallisella sopimuksella määritellään työsisältö yksityiskohtaisesti.

Kyllä. Teemme siivouksen ns. lastapuhtaaksi. Imuroimme suurimmat pölyt ja keräämme roskat. Pölyjen pyyhintä ja varsinainen käyttöönottosiivous jää teille hoidettavaksi. 

Toimitamme tarkan työselosteen, joka toimii taloyhtiölle remonttikuvauksena. Autamme mielellämme, mikäli kaipaatte apua remontti-ilmoituksen täyttämisessä!

Saamme hoidettua kokonaisvaltaisesti huoneistonne remontoinnin. Ota meihin yhteyttä!