Saunaremontti Tampere ja Pirkanmaa

Unelmiesi sauna rakentuu laadukkaalla saunaremontilla Tampereen alueella sekä muualla Pirkanmaan seudulla. Palvelemme myös Helsingin ympäristössä ja pääkaupunkiseudulla!

Jättääkö nykyinen sauna kylmäksi? Ammattitaidolla toteutettu saunaremontti päivittää saunasi nykyaikaan. Vuosien mittainen ja useita kohteita kattava kokemuksemme saunojen remonteista takaa unelmiesi saunan valmistumisen juuri omien toiveidesi mukaisesti.

Saunaremontti avaimet käteen -periaatteella

Puramme vanhan saunan, suunnittelemme kanssasi uuden, ja toteutamme sen viimeistä piirtoa myöten haluamillasi materiaaleilla rakennusmääräysten mukaisesti. Sinun huoleksesi jää ainoastaan saunaillan suunnittelu ja löylyistä nauttiminen. Kysy meiltä tarjousta saunaremontista!

Kokemuksia Airu Remontit -saunaremonteista
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
”Uudessa kylpyhuoneessani on huomattavasti mukavampi järjestää saunailtoja. Asentajat olivat mukavia ja rentoja tyyppejä sekä tekivät erittäin laadukasta työtä. Lopputulos on huikea!”

– Lauri

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
”Pitkään harkittiin kaikki kosteat tilat sisältävään remonttiin ryhtymistä ja siihen liittyviä hankaluuksia ja kaaosta.
Positiivisella asennoitumisella mentiin puolin toisin ja edistymistä oli mukava seurata 🙂. Totuttiin yhteiselämään remonttimiehen kanssa, melkein jäi ikävä, kun työ tuli valmiiksi 😉Lopputuloksesta iloitaan joka päivä! ”

– Minna

saunaremontti tamperesaunaremontti tampere

 

Kysy lisää saunaremontista tai ota yhteyttä

    Yhteystiedot

    Miten löysit meidät?

    Roskapostin suodatin

    captcha

    vtt_sertifikaatti