Saunaremontti Tampere ja Pirkanmaa

Taidolla tehty saunaremontti on vastaus unelmiesi saunan toteutumiseksi Tampereen alueella tai muualla Pirkanmaan seudulla. Palvelemme myös Helsingin ympäristössä ja pääkaupunkiseudulla!

Jättääkö nykyinen saunasi kylmäksi? Huolella suunniteltu ja ammattitaitoisesti toteutetut saunaremonti tuovat vanhat saunat jälleen nykyaikaan. Vuosien mittainen ja useita kohteita kattava kokemuksemme saunojen remonteista takaa haaveittesi saunan valmistumisen juuri omien toiveidesi mukaisesti.

Saunaremontti avaimet käteen -periaatteella

Airu Remontin tekemä saunaremontti etenee suoraviivaisesti. Puramme vanhan saunan, suunnittelemme kanssasi uuden, ja toteutamme sen viimeistä piirtoa myöten haluamillasi materiaaleilla rakennusmääräysten mukaisesti. Sinun huoleksesi jää ainoastaan saunaillan suunnittelu ja löylyistä nauttiminen. Niin helppoa se on! Kysy meiltä tarjousta saunaremontista Tampereen alueella, Pirkanmaalla tai pk-seudulla! Muista myös katsoa läpi referenssejämme!

Kokemuksia Airu Remontit -saunaremonteista
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
”Uudessa kylpyhuoneessani on huomattavasti mukavampi järjestää saunailtoja. Asentajat olivat mukavia ja rentoja tyyppejä sekä tekivät erittäin laadukasta työtä. Lopputulos on huikea!”

– Lauri

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
”Pitkään harkittiin kaikki kosteat tilat sisältävään remonttiin ryhtymistä ja siihen liittyviä hankaluuksia ja kaaosta.
Positiivisella asennoitumisella mentiin puolin toisin ja edistymistä oli mukava seurata 🙂. Totuttiin yhteiselämään remonttimiehen kanssa, melkein jäi ikävä, kun työ tuli valmiiksi 😉Lopputuloksesta iloitaan joka päivä! ”

– Minna

saunaremontti tamperesaunaremontti tampere

 

Kysy lisää saunaremontista

    Yhteystiedot

    Miten löysit meidät?

    Roskapostin suodatin

    captcha

    vtt_sertifikaatti