Saunaremontti Tampere ja Pirkanmaa

Unelmiesi sauna rakentuu laadukkaalla saunaremontilla Tampereen alueella sekä muualla Pirkanmaan seudulla. Palvelemme myös Helsingin ympäristössä!

Jättääkö nykyinen sauna kylmäksi? Ammattitaidolla tehty saunaremontti päivittää saunasi nykyaikaan. Vuosien mittainen ja useita kohteita kattava kokemuksemme saunaremonteista takaa unelmiesi saunan valmistumisen juuri omien toiveidesi mukaisesti.

Saunaremontti avaimet käteen -periaatteella

Puramme vanhan, suunnittelemme kanssasi uuden, ja toteutamme saunasi viimeistä piirtoa myöten haluamillasi materiaaleilla rakennusmääräysten mukaisesti. Sinun huoleksesi jää ainoastaan saunaillan suunnittelu ja löylyistä nauttiminen. Kysy meiltä tarjousta saunaremontista!

Kokemuksia Airu Remontit -saunaremonteista
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
”Uudessa kylpyhuoneessani on huomattavasti mukavampi järjestää saunailtoja. Asentajat olivat mukavia ja rentoja tyyppejä sekä tekivät erittäin laadukasta työtä. Lopputulos on huikea!”

– Lauri

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
”Pitkään harkittiin kaikki kosteat tilat sisältävään remonttiin ryhtymistä ja siihen liittyviä hankaluuksia ja kaaosta.
Positiivisella asennoitumisella mentiin puolin toisin ja edistymistä oli mukava seurata 🙂. Totuttiin yhteiselämään remonttimiehen kanssa, melkein jäi ikävä, kun työ tuli valmiiksi 😉Lopputuloksesta iloitaan joka päivä! ”

– Minna

 

Kysy lisää saunaremontista tai ota yhteyttä

Yhteystiedot

Miten löysit meidät?

Roskapostin suodatin

captcha

vtt_sertifikaatti