Kylpyhuoneremontti Tampere ja Pirkanmaa

kylpyhuoneremontti tampere

Kylpyhuoneremontti Tampereella tai muualla Pirkanmaan seudulla sujuu meiltä – anna meidän toteuttaa unelmiesi kylpyhuone! Palvelemme myös pääkaupunkiseudulla. 

Kaipaako kylpyhuoneesi uutta värimaailmaa tai onko toimivuudessa parannettavaa? Haaveiletko kenties kunnon kotikylpylästä? Olisiko wc-remontti tarpeen? Meiltä löydät ammattitaitoiset tekijät ja vaadittavat sertifikaatit haluamasi kylpyhuoneremontin toteutukseen. Lopputuloksena syntyy unelmiesi kylpyhuone. 

Remontti aloitetaan suunnittelulla ja 3D-luonnoskuvien piirtämisellä. Se havainnollistaa, miltä uusi kylpyhuoneesi näyttää remontin jälkeen. Suunnittelun ja materiaalivalintojen jälkeen aloitamme remontin toteutuksen käytännössä.

Kylpyhuoneremontti sisältää:

 • Purkutyöt
 • Putki- ja sähkötyöt
 • Vedeneristystyöt
 • Seinien ja lattian laatoitustyöt
 • Ja muut kirjalliseen sopimukseen listatut työt

Jokaisella asentajallamme on VTT-vedeneristyssertifikaatti. Remontoimme kylpyhuoneita Pirkanmaan alueen ohella myös Helsingissä, Espoossa, Vantaalla ja muualla pk-seudulla. Ota yhteyttä ja kysy tarjousta kylpyhuoneen remontista tai wc-remontista!

Kokemuksia toteuttamistamme kylpyhuoneremonteista
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
”Uusi kylpyhuoneemme on tyylikäs ja työt suoritettiin aikataulussa, olemme kaikki erittäin tyytyväisiä 🙂 Kiitos!”  

-Anna

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
”Airuilta löytyi kaikki tarvittava erikoisosaaminen haastavaankin kohteeseen. Työn jälki on korkeaa tasoa ja työntekijät ovat todella mutkattomia ja monipuolisen ammattinsa taitajia.” 

-Pirjo ja Jussi

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
”Uudessa kylpyhuoneessani on huomattavasti mukavampi järjestää saunailtoja. Asentajat olivat mukavia ja rentoja tyyppejä sekä tekivät erittäin laadukasta työtä. Lopputulos on huikea!”

– Lauri

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
”Pitkään harkittiin kaikki kosteat tilat sisältävään remonttiin ryhtymistä ja siihen liittyviä hankaluuksia ja kaaosta.
Positiivisella asennoitumisella mentiin puolin toisin ja edistymistä oli mukava seurata 🙂. Totuttiin yhteiselämään remonttimiehen kanssa, melkein jäi ikävä, kun työ tuli valmiiksi 😉Lopputuloksesta iloitaan joka päivä! ”

– Minna

Kysy lisää kylpyhuoneremontista tai ota yhteyttä

  Yhteystiedot

  Miten löysit meidät?

  Roskapostin suodatin

  captcha

  vtt_sertifikaatti