Kylpyhuoneremontti Tampere ja Pirkanmaa

kylpyhuoneremontti tampere

Kylpyhuoneremontti Tampereella tai muualla Pirkanmaan seudulla sujuu meiltä – anna meidän toteuttaa unelmiesi kylpyhuone! Palvelemme lisäksi pääkaupunkiseudulla. 

Kaipaako kylpyhuoneesi uutta värimaailmaa tai onko tilan toimivuudessa parannettavaa? Haaveiletko mahdollisesti kunnon kotikylpylästä? Tai olisiko wc-remontti tarpeen? Meiltä löydät ammattitaitoiset tekijät ja vaadittavat sertifikaatit haluamasi kylpyhuoneremontin toteutukseen. Lopputuloksena syntyy se unelmiesi kylpyhuone. 

Kylpyhuone- tai WC-remontti aloitetaan suunnittelulla ja 3D-luonnoskuvien piirtämisellä. Suunnitelmat ja piirrokset havainnollistavat, miltä uusi kylpyhuoneesi näyttää remontin jälkeen. Suunnittelun ja materiaalivalintojen jälkeen aloitamme remontin toteutuksen käytännössä. Suojaamme tilat niin, että remontointi vaikuttaa muuhun elämiseen mahdollisimman vähän.

Kylpyhuoneremontti sisältää:

 • Purkutyöt
 • Putki- ja sähkötyöt
 • Vedeneristystyöt
 • Seinien ja lattian laatoitustyöt
 • Ja muut kirjalliseen sopimukseen listatut työt

Jokaisella asentajallamme on VTT-vedeneristyssertifikaatti. Remontoimme kylpyhuoneita ja suoritamme WC-remontteja Tampereen ja Pirkanmaan alueen ohella myös Helsingissä, Espoossa, Vantaalla ja muualla pk-seudulla. Ota yhteyttä ja kysy tarjousta kylpyhuoneen remontista tai wc-remontista!

Kokemuksia toteuttamistamme wc- ja kylpyhuoneremonteista
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
”Uusi kylpyhuoneemme on tyylikäs ja työt suoritettiin aikataulussa, olemme kaikki erittäin tyytyväisiä 🙂 Kiitos!”  

-Anna

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
”Airuilta löytyi kaikki tarvittava erikoisosaaminen haastavaankin kohteeseen. Työn jälki on korkeaa tasoa ja työntekijät ovat todella mutkattomia ja monipuolisen ammattinsa taitajia.” 

-Pirjo ja Jussi

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
”Uudessa kylpyhuoneessani on huomattavasti mukavampi järjestää saunailtoja. Asentajat olivat mukavia ja rentoja tyyppejä sekä tekivät erittäin laadukasta työtä. Lopputulos on huikea!”

– Lauri

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
”Pitkään harkittiin kaikki kosteat tilat sisältävään remonttiin ryhtymistä ja siihen liittyviä hankaluuksia ja kaaosta.
Positiivisella asennoitumisella mentiin puolin toisin ja edistymistä oli mukava seurata 🙂. Totuttiin yhteiselämään remonttimiehen kanssa, melkein jäi ikävä, kun työ tuli valmiiksi 😉Lopputuloksesta iloitaan joka päivä! ”

– Minna

Kysy lisää kylpyhuoneremontista tai ota yhteyttä

  Yhteystiedot

  Miten löysit meidät?

  Roskapostin suodatin

  captcha

  vtt_sertifikaatti