Kylpyhuoneremontti Tampere ja Pirkanmaa

kylpyhuoneremontti tampere

Kylpyhuoneremontti Tampereen seudulla ja muualla Pirkanmaalla onnistuu ammattitaitoisilta tekijöiltämme avaimet käteen -periaatteella. Jätä siis unelmiesi kylpyhuoneen toteutusvastuu meidän huoleksemme! Palvelemme myös pääkaupunkiseudulla kylpyhuone- ja wc-remonttien merkeissä. 

Kaipaako vanha kylpyhuoneesi uutta värimaailmaa, pintamateriaalit päivittämistä tai onko tilan toimivuudessa parannettavaa? Haaveiletko todellisesta kotikylpylästä? Tai olisiko pienempi wc-remontti tarpeen?

Oli kyseessä sitten pieni tai iso kylpyhuoneen saneeraustarve, meiltä saat kotimaiset, asianmukaisilla sertifikaateilla varustetut ammattimiehet tekemään kylpyhuoneremontin kokonaisvaltaisesti alusta loppuun asti, työn jäljestä tuumaakaan tinkimättä. Saat kauttamme myös kaikki sähkö- ja putkityöt. Sinun ei tarvitse itse huolehtia mistään.

Kylpyhuoneremontti alkaa suunnittelulla

Kylpyhuone- tai WC-remontti aloitetaan aina tilan suunnittelulla ja 3D-luonnoskuvien piirtämisellä. Suunnitelmat ja piirrokset havainnollistavat, miltä tila tulee näyttämään kylpyhuoneremontin valmistuttua. Suunnittelun ja materiaalivalintojen jälkeen aloitamme remontin toteutuksen käytännössä. Suojaamme tilat niin, että remontointi vaikuttaa muuhun elämiseen mahdollisimman vähän.

Kylpyhuoneremontti sisältää:

 • Purkutyöt
 • Putki- ja sähkötyöt
 • Vedeneristystyöt
 • Seinien ja lattian laatoitustyöt
 • Ja muut kirjalliseen sopimukseen listatut työt

Jokaisella asentajallamme on VTT:n myöntämä vedeneristyssertifikaatti. Teemme kylpyhuoneremontteja ja WC-remontteja Tampereen ja Pirkanmaan alueen ohella myös Helsingissä, Espoossa, Vantaalla ja muualla pk-seudulla. Ota yhteyttä ja kysy tarjousta kylpyhuoneen remontista tai wc-remontista! Tutustu myös referensseihimme!

Kokemuksia toteuttamistamme kylpyhuoneremonteista ja wc-remonteista
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
”Uusi kylpyhuoneemme on tyylikäs ja työt suoritettiin aikataulussa, olemme kaikki erittäin tyytyväisiä 🙂 Kiitos!”  

-Anna

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
”Airuilta löytyi kaikki tarvittava erikoisosaaminen haastavaankin kohteeseen. Työn jälki on korkeaa tasoa ja työntekijät ovat todella mutkattomia ja monipuolisen ammattinsa taitajia.” 

-Pirjo ja Jussi

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
”Uudessa kylpyhuoneessani on huomattavasti mukavampi järjestää saunailtoja. Asentajat olivat mukavia ja rentoja tyyppejä sekä tekivät erittäin laadukasta työtä. Lopputulos on huikea!”

– Lauri

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
”Pitkään harkittiin kaikki kosteat tilat sisältävään remonttiin ryhtymistä ja siihen liittyviä hankaluuksia ja kaaosta.
Positiivisella asennoitumisella mentiin puolin toisin ja edistymistä oli mukava seurata 🙂. Totuttiin yhteiselämään remonttimiehen kanssa, melkein jäi ikävä, kun työ tuli valmiiksi 😉Lopputuloksesta iloitaan joka päivä! ”

– Minna

Kysy lisää kylpyhuoneremontista tai ota yhteyttä

  Yhteystiedot

  Miten löysit meidät?

  Roskapostin suodatin

  captcha

  vtt_sertifikaatti