Kylpyhuoneremontti Tampere ja Pirkanmaa

Kylpyhuoneremontti Tampereella tai muualla Pirkanmaan seudulla sujuu meiltä – anna meidän toteuttaa unelmiesi kylpyhuone! Palvelemme myös pääkaupunkiseudulla. 

Kaipaako kylpyhuoneesi uutta värimaailmaa tai onko toimivuudessa parannettavaa? Haaveiletko kenties kunnon kotikylpylästä? Meiltä löydät ammattitaitoiset tekijät ja vaadittavat sertifikaatit haluamasi kylpyhuoneremontin toteutukseen. Lopputuloksena syntyy unelmiesi kylpyhuone. 

Remontti aloitetaan suunnittelulla ja 3D-luonnoskuvien piirtämisellä. Se havainnollistaa, miltä uusi kylpyhuoneesi näyttää remontin jälkeen. Suunnittelun ja materiaalivalintojen jälkeen aloitamme remontin toteutuksen käytännössä.

Kylpyhuoneremontti sisältää:

  • Purkutyöt
  • Putki- ja sähkötyöt
  • Vedeneristystyöt
  • Seinien ja lattian laatoitustyöt
  • Ja muut kirjalliseen sopimukseen listatut työt

Jokaisella asentajallamme on VTT-vedeneristyssertifikaatti. Remontoimme kylpyhuoneita Pirkanmaan alueen ohella myös Helsingissä, Espoossa, Vantaalla ja muualla pk-seudulla. Ota yhteyttä ja kysy tarjousta kylpyhuoneremontista!

Kokemuksia toteuttamistamme kylpyhuoneremonteista
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
”Uusi kylpyhuoneemme on tyylikäs ja työt suoritettiin aikataulussa, olemme kaikki erittäin tyytyväisiä 🙂 Kiitos!”  

-Anna

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
”Airuilta löytyi kaikki tarvittava erikoisosaaminen haastavaankin kohteeseen. Työn jälki on korkeaa tasoa ja työntekijät ovat todella mutkattomia ja monipuolisen ammattinsa taitajia.” 

-Pirjo ja Jussi

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
”Uudessa kylpyhuoneessani on huomattavasti mukavampi järjestää saunailtoja. Asentajat olivat mukavia ja rentoja tyyppejä sekä tekivät erittäin laadukasta työtä. Lopputulos on huikea!”

– Lauri

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
”Pitkään harkittiin kaikki kosteat tilat sisältävään remonttiin ryhtymistä ja siihen liittyviä hankaluuksia ja kaaosta.
Positiivisella asennoitumisella mentiin puolin toisin ja edistymistä oli mukava seurata 🙂. Totuttiin yhteiselämään remonttimiehen kanssa, melkein jäi ikävä, kun työ tuli valmiiksi 😉Lopputuloksesta iloitaan joka päivä! ”

– Minna

Kysy lisää kylpyhuoneremontista tai ota yhteyttä

Yhteystiedot

Miten löysit meidät?

Roskapostin suodatin

captcha

vtt_sertifikaatti