Kylpyhuoneremontti Espoo

Kaipaako kylpyhuoneesi Espoossa uutta värimaailmaa tai onko toimivuudessa parannettavaa? Meiltä löytyvät ammattitaitoset tekijät ja vaadittavat sertifikaatit kylpyhuoneremontin toteutukseen. Kylpyhuoneremontti kanssamme takaa unelmiesi kylpyhuoneen.

Kylpyhuoneremontti aloitetaan suunnittelulla ja 3D-luonnoskuvien piirtämisellä. Se havainnollistaa, miltä uusi kylpyhuoneenne tulee näyttämään remontin jälkeen. Suunnittelun ja materiaalivalintojen jälkeen aloitamme kylpyhuoneremontin toteutuksen käytännössä. Kylpyhuoneremontti sisältää: purkutyöt, putki- ja sähkötyöt, vedeneristystyöt, seinien ja lattian laatoitustyöt ym. kirjalliseen sopimukseen listatut työt.
Jokaisella asentajallamme on VTT-vedeneristyssertifikaatti.

Kokemuksia kylpyhuoneremontti Espoo Airu Remontit
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
”Uusi kylpyhuoneemme on tyylikäs ja työt suoritettiin aikataulussa, olemme kaikki erittäin tyytyväisiä 🙂 Kiitos!”  

-Anna

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
”Airuilta löytyi kaikki tarvittava erikoisosaaminen haastavaankin kohteeseen. Työn jälki on korkeaa tasoa ja työntekijät ovat todella mutkattomia ja monipuolisen ammattinsa taitajia.” 

-Pirjo ja Jussi

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
”Uudessa kylpyhuoneessani on huomattavasti mukavampi järjestää saunailtoja. Asentajat olivat mukavia ja rentoja tyyppejä sekä tekivät erittäin laadukasta työtä. Lopputulos on huikea!”

– Lauri

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
”Pitkään harkittiin kaikki kosteat tilat sisältävään remonttiin ryhtymistä ja siihen liittyviä hankaluuksia ja kaaosta.
Positiivisella asennoitumisella mentiin puolin toisin ja edistymistä oli mukava seurata 🙂. Totuttiin yhteiselämään remonttimiehen kanssa, melkein jäi ikävä, kun työ tuli valmiiksi 😉Lopputuloksesta iloitaan joka päivä! ”

– Minna

 

Kysy lisää kylpyhuoneremontista / ota yhteyttä

Yhteystiedot

Miten löysit meidät?

Roskapostin suodatin

captcha

Katso rekisteriseloste

vtt_sertifikaatti