Kylpyhuoneremontit Pirkanmaalla ja pääkaupukiseudulla

Kaipaako kylpyhuoneesi uutta värimaailmaa tai onko toimivuudessa parannettavaa? Meiltä löytyvät ammattitaitoset tekijät ja vaadittavat sertifikaatit kylpyhuoneremontin toteutukseen. Kylpyhuoneremontti kanssamme takaa unelmiesi kylpyhuoneen. Toimimme kattavasti Pirkanmaan alueella ja pääkaupunkiseudulla.

Kylpyhuoneremontti aloitetaan suunnittelulla ja 3D-luonnoskuvien piirtämisellä. Se havainnollistaa, miltä uusi kylpyhuoneenne tulee näyttämään remontin jälkeen. Suunnittelun ja materiaalivalintojen jälkeen aloitamme kylpyhuoneremontin toteutuksen käytännössä. Kylpyhuoneremontti sisältää: purkutyöt, putki- ja sähkötyöt, vedeneristystyöt, seinien ja lattian laatoitustyöt ym. kirjalliseen sopimukseen listatut työt.
Jokaisella asentajallamme on VTT-vedeneristyssertifikaatti.

Kokemuksia kylpyhuoneremontti Airu Remontit
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
”Uusi kylpyhuoneemme on tyylikäs ja työt suoritettiin aikataulussa, olemme kaikki erittäin tyytyväisiä 🙂 Kiitos!”  

-Anna

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
”Airuilta löytyi kaikki tarvittava erikoisosaaminen haastavaankin kohteeseen. Työn jälki on korkeaa tasoa ja työntekijät ovat todella mutkattomia ja monipuolisen ammattinsa taitajia.” 

-Pirjo ja Jussi

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
”Uudessa kylpyhuoneessani on huomattavasti mukavampi järjestää saunailtoja. Asentajat olivat mukavia ja rentoja tyyppejä sekä tekivät erittäin laadukasta työtä. Lopputulos on huikea!”

– Lauri

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
”Pitkään harkittiin kaikki kosteat tilat sisältävään remonttiin ryhtymistä ja siihen liittyviä hankaluuksia ja kaaosta.
Positiivisella asennoitumisella mentiin puolin toisin ja edistymistä oli mukava seurata 🙂. Totuttiin yhteiselämään remonttimiehen kanssa, melkein jäi ikävä, kun työ tuli valmiiksi 😉Lopputuloksesta iloitaan joka päivä! ”

– Minna

Kysy lisää kylpyhuoneremontista / ota yhteyttä

Yhteystiedot

Miten löysit meidät?

Roskapostin suodatin

captcha

Katso rekisteriseloste

vtt_sertifikaatti