Kylpyhuoneremontit Tampereella ja lähiseudulla

Kylpyhuoneremontti laadukkaasti

Kylpyhuoneremontti Tampereen seudulla ja muualla Pirkanmaalla onnistuu ammattitaitoisilta tekijöiltämme avaimet käteen -periaatteella. Jätä siis unelmiesi kylpyhuoneen toteutusvastuu meidän huoleksemme! Palvelemme myös pääkaupunkiseudulla kylpyhuone- ja wc-remonttien merkeissä. 

Kaipaako vanha kylpyhuoneesi uutta värimaailmaa, pintamateriaalit päivittämistä tai onko tilan toimivuudessa parannettavaa? Haaveiletko todellisesta kotikylpylästä? Tai olisiko pienempi wc-remontti tarpeen?

Oli kyseessä sitten pieni tai iso kylpyhuoneen saneeraustarve, meiltä saat kotimaiset, asianmukaisilla sertifikaateilla varustetut ammattilaiset tekemään kylpyhuoneremontin kokonaisvaltaisesti alusta loppuun asti, työn jäljestä tuumaakaan tinkimättä. Hoidamme myös kaikki sähkö- ja putkityöt. Sinun ei tarvitse itse huolehtia mistään.

Kylpyhuoneremontti alkaa suunnitelusta

Kylpyhuone- tai WC-remontti aloitetaan aina tilan suunnittelulla ja tarvittaessa 3D-luonnoskuvien piirtämisellä. Suunnitelmat ja piirrokset havainnollistavat, miltä tila tulee näyttämään kylpyhuoneremontin valmistuttua. Suunnittelun ja materiaalivalintojen jälkeen aloitamme remontin toteutuksen käytännössä. Suojaamme tilat niin, että remontointi vaikuttaa muuhun elämiseen mahdollisimman vähän.

Mitä kylpyhuoneremontti sisältää

Jokaisella asentajallamme on VTT:n myöntämä vedeneristyssertifikaatti. Teemme kylpyhuoneremontteja ja WC-remontteja Tampereen, Ylöjärven ja muun Pirkanmaan alueen ohella myös Helsingissä, Espoossa, Vantaalla ja muualla pk-seudulla. Ota yhteyttä ja kysy tarjousta kylpyhuoneen remontista tai wc-remontista! Tutustu myös referensseihimme!

Asiakkaidemme kokemuksia

Tutustu referensseihin

Ota yhteyttä

Katso myös

Keittiöremontit
Kylpyhuoneremontit
Huoneistoremontit
Toimitilaremontit