Keittiöremontti Tampere ja Pirkanmaa

Keittiöremontit ammattitaidolla Tampereen seudulla ja muualla Pirkanmaalla sekä pääkaupunkiseudulla!

Kaipaako vanha keittiösi ehostusta? Haluatko tehdä keittiöstäsi toimivamman? Olipa tarpeesi millainen tahansa, meiltä keittiöremontti onnistuu satojen remontoitujen kohteiden kokemuksella. Toimimme yhteistyössä Topi-Keittiöiden kanssa: vuosien saatossa olemme toteuttaneet esimerkiksi kymmenen myymälätilaa Topi-Keittiöille. Remontoimme keittiöitä uuteen uskoon Tampereella ja muualla Pirkanmaan alueella sekä PK-seudulla, mm. Helsingissä, Espoossa ja Vantaalla. 

Keittiöremontti alkaa suunnittelulla

Keittiöremontti suunnitellaan aina kalusteiden ammattisuunnittelijan kanssa. Jokaisesta keittiöstä piirretään mittakuvat ja 3D-kuvat havainnollistamaan, miltä uusi keittiönne tulee näyttämään. Hyvin suunniteltu ja toteutettu keittiö saa jokaisen viihtymään ”kodin sydämessä”.

Huolehdimme kokonaisuuden alusta loppuun – purkutöistä valmiisiin pintoihin asti. Toimitamme kalusteet sisäänkannettuna asennustyön alkaessa, joten teidän ei tarvitse huolehtia kalusteiden kantamisesta eikä varastoinnista. Lue lisää remontin etenemisestä.

On kustannustehokasta hoitaa kaikki remonttia kaipaavat pinnat keittiössä kerralla kuntoon. Toteutamme keittiöremontin yhteydessä usein myös pintaremontin. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Kokemuksia Airu Remontit -keittiöremonteista
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
”Airu Remontit on vastannut sekä keittiömme, että kodinhoitohuoneemme uudistamisista – lisäksi he ovat vaihtaneet eteisen ja keittiön lattiapinnat. Voikin varmaan todeta, että he ovat luottoremontoijamme. Airun asiantuntijat ovat paitsi osaavia, niin myös rennon mukavia ja oma-aloitteisia. Kommunikointi on helppoa ja työn jälki tosi siistiä. Kiitokset tähänastisesta yhteistyöstä!”

-Pekka ja Ritva

Kysy lisää keittiöremontista tai ota yhteyttä

Yhteystiedot

Miten löysit meidät?

Roskapostin suodatin

captcha

Katso rekisteriseloste

vtt_sertifikaatti