Keittiöremontti Tampere ja Pirkanmaa

Toteutamme keittiöremontit ammattitaidolla Tampereella ja Pirkanmaalla sekä pääkaupunkiseudulla!

Kaipaako vanha keittiösi ehostusta? Haluatko tehdä keittiöstäsi toimivamman? Olipa tarpeesi millainen tahansa, meiltä keittiöremontit onnistuvat satojen remontoitujen kohteiden kokemuksella. Toimimme yhteistyössä Topi-Keittiöiden kanssa: vuosien saatossa olemme toteuttaneet esimerkiksi kymmenen myymälätilaa Topi-Keittiöille. Remontoimme keittiöitä uuteen uskoon Tampereella ja muualla Pirkanmaan alueella sekä pk-seudulla, mm. Helsingissä, Espoossa ja Vantaalla. 

Keittiöremontti alkaa suunnittelulla

Keittiöremontti suunnitellaan aina yhdessä kalusteiden ammattisuunnittelijan kanssa. Jokaisesta keittiöstä piirretään mittakuvat ja 3D-kuvat havainnollistamaan, miltä uusi keittiösi tulee näyttämään. Hyvin suunniteltu ja huolella toteutettu keittiö saa jokaisen viihtymään ”kodin sydämessä”.

Teemme keittiöremontit aina avaimet käteen -periaatteella, eli huolehdimme kokonaisuuden alusta loppuun – purkutöistä valmiisiin pintoihin asti. Toimitamme kalusteet sisäänkannettuna asennustyön alkaessa, joten sinun ei tarvitse huolehtia kalusteiden kantamisesta eikä varastoinnista. Lue lisää remontin etenemisestä ja tutustu myös referensseihin.

On kustannustehokasta hoitaa kaikki remonttia kaipaavat pinnat keittiössä kerralla kuntoon. Toteutammekin keittiöremontin yhteydessä usein myös pintaremontin. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Kokemuksia Airu Remontit -keittiöremontista
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
”Airu Remontit on vastannut sekä keittiömme, että kodinhoitohuoneemme uudistamisista – lisäksi he ovat vaihtaneet eteisen ja keittiön lattiapinnat. Voikin varmaan todeta, että he ovat luottoremontoijamme. Airun asiantuntijat ovat paitsi osaavia, niin myös rennon mukavia ja oma-aloitteisia. Kommunikointi on helppoa ja työn jälki tosi siistiä. Kiitokset tähänastisesta yhteistyöstä!”

-Pekka ja Ritva

Kysy lisää keittiöremontista tai ota yhteyttä

  Yhteystiedot

  Miten löysit meidät?

  Roskapostin suodatin

  captcha

  Katso rekisteriseloste

  vtt_sertifikaatti