Keittiöremontti

Haluatko hienomman keittiön kuin naapurillasi? Haluatko tehdä keittiöstäsi toimivamman? Keittiöremontti satojen remontoitujen kohteiden kokemuksella. Toimimme yhteistyössä Topi-Keittiöiden kanssa; vuosien saatossa olemme toteuttaneet esimerkiksi kymmenen myymälätilaa Topi-Keittiöille.

Keittiöremontti suunnitellaan aina kalusteiden ammattisuunnittelijan kanssa. Jokaisesta keittiöstä piirretään mittakuvat ja 3D-kuvat havainnollistamaan, miltä uusi keittiönne tulee näyttämään. Hyvin suunniteltu ja toteutettu keittiö saa jokaisen viihtymään keittiössä.

Huolehdimme kokonaisuuden alusta loppuun – purkutöistä valmiisiin pintoihin asti. Toimitamme kalusteet sisäänkannettuna asennustyön alkaessa, joten teidän ei tarvitse huolehtia kalusteiden kantamisesta eikä varastoinnista. Lue lisää remontin etenemisestä täältä.

On kustannustehokasta hoitaa kaikki remonttia kaipaavat pinnat keittiössä kerralla kuntoon. Toteutamme keittiöremontin yhteydessä usein myös sisustusremontin.

Kokemuksia keittiöremontti Airu Remontit
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
”Airu Remontit on vastannut sekä keittiömme, että kodinhoitohuoneemme uudistamisista – lisäksi he ovat vaihtaneet eteisen ja keittiön lattiapinnat. Voikin varmaan todeta, että he ovat luottoremontoijamme. Airun asiantuntijat ovat paitsi osaavia, niin myös rennon mukavia ja oma-aloitteisia. Kommunikointi on helppoa ja työn jälki tosi siistiä. Kiitokset tähänastisesta yhteistyöstä!”

-Pekka ja Ritva

vtt_sertifikaatti